Boka flygresan kring eller på julen för billigaste biljett

När det gäller konsten att hitta billiga flygbiljetter handlar allting om bra tajming, att välja en avgång då så få människor som möjligt flyger. Dyrast är det under loven, som till exempel jullovet. Dock så är dagarna kring jul mycket billiga, i synnerhet då självaste julafton. Då är det nämligen få som väljer att flyga. Men ska du ha en så billig flygbiljett som möjligt – flyg på julafton.

Det är resesajten Skyscanner som precis gjort en undersökning där man kommit fram till att biljetterna till populära resmål under vintern som Mexiko, Thailand och Gran Canaria är som allra billigast under perioden på sälla julafton. Faktum är att det kan skilja upp till 3000 kronor i pris (Cancun).

Exempel flyg till Gran Canaria under julen: 22 december 2975, 23 december 2759, 24 december 1901, 25 december 2975.

Så, spara pengar genom att flyga på julafton. De flesta flygbolag ser säkert till att anordna lite extra julfirande ombord, och om inte annat. Vad är väl snön och Kalle Anka jämfört ned en bal på en soldränkt strand?