Enklare och tryggare att åka på fotbollsresa

Min stora passion i livet här alltid varit fotboll. Redan när jag var 6 år gammal blev jag medtaget på min första match i Göteborg. Blev mer eller mindre påtvingad att ta på mig en tröja med dom rätta färgerna, i alla fall om man frågar min morbror. På senare år har jag rest en hel del inom Europa för att få uppleva riktigt stora matcher live. Det är en riktigt mäktig upplevelse och jag rekommenderar alla att åka på en fotbollsresa. Det finns mycket att fascineras över även om du inte är intresserad av själva matchen.

Jag upptäckte tidigt att det inte var helt enkelt att boka en fotbollsresa. Som konsument är man i ett kraftigt informationsunderläge och det finns egentligen ganska mycket som kan gå fel. Var på arenan kommer jag att få plats? Kommer vi att få platser bredvid varandra? Hur, var och när får jag min biljett? Var ligger mitt hotell mm…

I Sverige finns det väldigt många fotbollsresebyråer som erbjuder dels enstaka matchbiljetter men också hela paket, inklusive flyg och hotell. En svårighet för dig som konsument är att du själv aktivt måste söka upp varje resebyrå, samla in information, bedöma byråns trovärdighet och därefter hoppas på att du väljer rätt. Detta är inte helt lätt som sagt, och ofta blir det fel. Resenärerna missuppfattar och blir missnöjda vilket är olyckligt. En fotbollsresa är ju en dyr produkt så självklart vill man ju känna sig trygg. I denna djungel av fotbollsresebyråer uppstod min frustration och motivation som ledde fram till att jag nu har lanserat en ny tjänst, www.allafotbollsresor.se. Du som resenär kan gå in på min sida, fylla i din förfrågan endast 1 gång. Därefter förmedlas förfrågan till 5 st fotbollsresebyråer som känns trygga. Dessa resebyråer har också en undersida där man kan ta del av information om respektive byrå. Sedan kan du i lugn och ro invänta resebyråernas reseförslag. Du spar då tid, kraft och slipper själv navigera runt bland mängder av resebyråer.

Målet med sidan är att fler fotbollsintresserade ska åka på fotbollsresor. Genom att förenkla och effektivisera själva ”köpprocessen” är min förhoppning att så också blir fallet. De förfrågningar jag får in på min sida förmedlas bara till de fotbollsresebyråer jag upplever är trygga aktörer. Det är viktigt att känna sig helt trygg när man ska resa. Det finns liknande ”prisjakt” sidor kring fotbollsresor men jag tror att det finns fler variabler än själva priset som betyder mycket när du ska resa. Exempelvis var hotellet ligger, hur du kommer att få dina matchbiljetter och var på arenan du ska sitta.
www.allafotbollsresor.se


Publicerat

i

av

Etiketter: