En bok för flygrädda

För dig som är flygrädd rekommenderas boken Flygrädsla för nybörjare skriven av Adi Rupic & David Vojnovic. Adi Rupic är entreprenör och reser väldigt mycket i jobbet. Han har under en lång period varit flygrädd men det vände när hans kusin David började studera till pilot. Allt eftersom utbildningen fortskred och David delade med sig av information till Adi, kände Adi att hans flygrädsla blev mildare och mildare för att till slut försvinna helt.

De bestämde sig för att skriva en bok om detta för att försöka hjälpa andra att lindra deras flygrädsla med hjälp av kunskapen om flygplan och flygbranschen. Boken är pedagogiskt upplagd och varvar Adis erfarenheter och upplevelser med Davids kunskap utan att bli för teknisk. Även om du inte är flygrädd så innehåller boken väldigt mycket intressant information om flygplan, flygbranschen och allt det som händer bakom kulisserna, både uppe i luften och nere på marken.

Boken landade på bokhandlarnas hyllor och finns att beställa på bland annat Adlibris och Bokus. r!


Publicerat

i

av

Etiketter: